مرکز مشاوره خانواده و مشاوره ازدواج و کلینیک روانشناسی

کلینیک تخصصی روانشناسی و مرکز مشاوره انتخاب نو ارائه خدمات تخصصی روانشناسی و مشاوره : مشاوره ازدواج مشاوره خانواده مشاوره کودکان مشاوره نوجوانان مشاوره فردی مشاوره تلفنی مشاوره طلاق ،‌ تلفن: 02122593216 آدرس: تهران، بلوار کاوه، نبش اخلاقی غربی، پ29، و6

مرکز مشاوره خانواده و مشاوره ازدواج و کلینیک روانشناسی

کلینیک تخصصی روانشناسی و مرکز مشاوره انتخاب نو ارائه خدمات تخصصی روانشناسی و مشاوره : مشاوره ازدواج مشاوره خانواده مشاوره کودکان مشاوره نوجوانان مشاوره فردی مشاوره تلفنی مشاوره طلاق ،‌ تلفن: 02122593216 آدرس: تهران، بلوار کاوه، نبش اخلاقی غربی، پ29، و6

طبق نظر مشاور خانواده بهبود رابطه بعد از خیانت چه زمانی امکان پذیر است؟

خیانت موضوعی است که اخیرا در ازدواج ها بیشتر شده است و آسیبی که به رابطه وارد می کند بسیار زیاد است . طبق نظر مشاور خانواده برخی از زوجین ممکن است که جدایی و طلاق را راه حل بدانند ، اما باید زوجین این موضوع را در نظر بگیرند که در صورت رو به رو شدن با چنین شرایطی افراد از روی خشم و ناراحتی ممکن است تصمیم نا درستی بگیرند و عواقب آن را در نظر نگیرند و با نگاهی عاقلانه و منطقی به این موضوع ننگرند به همین دلیل تصمیم گیری در چنین شرایطی دشوار است.

بهبود رابطه بعد از خیانت چه زمانی امکان پذیر است؟

از انجایی که خیانت آسیب زیادی به خانواده و زوجین می زند می تواند که خطر جدایی را افزایش دهد و با طلاق همراه سازد. از انجایی که زوجین در این شرایط بحرانی حال خوبی ندارند ممکن است که عجله کنند و تصمیم های نادرستی بگیرند اما می توانند به کمک فردی متخصص شرایط بهتری را ایجاد کنند و هم در جهت بهبود حال خئدشان و گرفتن تصمیم منطقی تر قدم بگذارند. اما در این میان فرد عهد شن نیز باید مواردی را رعایت کند تا از ایجاد شرایط بد دوری کند. که می توان به موارد زیر اشاره کرد.

پذیرفتن اشتباه خود:

بر اساس مطالعات مشاوره پیش از ازدواج مهم ترین کاری که همسر عهد شکن باید برای جلب اعتماد دوباره همسر خود انجام دهد ، پذیرفتن عهد شکنی خود و یا اعتراف کردن به آن است . منظور از پذیرفتن به این معنی است که فردی وارد رابطه ی فرا زناشویی شده است ، اشتباه رفتار خود و عمق دردی را که در همسرش ایجاد کرده است را درک کند . زمانی که فرد از رفتارهای نا درست قبلی خود ناراحت و پشیمان است و تلاش می کند تا احساس بدی را که در همسرش به وجود آورده است را کاملا درک کند در بازسازی اعتماد موفق تر خواهند بود.

درک همسر:

طبق مطالعات مراکز روانشناس  فرد در صورتی در بازسازی رابطه خود موفق خواهد بود که متوجه هستند که همسرشان در وضعیت روانی دشواری قرار دارد و نگران وضعیت نا گوار به وجود آمده در ارتباط با همسر خود هستند و می دانند که حالات پریشان همسرشان به دلیل اشتباه آن هاست و باید مسئولانه در جهت بهبود رابطه تلاش کنند. پو در مرحله ی بعد افراد بعد از خیانت باید به ازدواج خود باز نگری داشته باشند و نقاط ضعف رابطه ی خود را شناسایی کنند و با مهارت هایی موانع را بردارند . از طرفی باز نگری خود از جهت روابط پدر و مادر ، طرز تفکر آن ها به عشق ، اشکالات رفتار آن ها نسبت به شما ، دوران کودکی و کمبود ها مشخص شوند . وقایعی که باعث تنش در زندگی شما شده مانند مرگ عزیزان ، مشکلات مالی ، از دست دادن شغل ، تولد فرزند و ...... شناسایی شده و گفت و گو کردن در مورد آن ها با یکدیگر به دور از سرزنش می تواند در بازسازی رابطه نقش مهمی را به همراه داشته باشد.

صحبت نکردن با همسر خطرناک است.

طبق نظر مشاور خانواده بعد از بر ملا شدن خیانت راه های مختلفی برای آسیب زدن به همسر وجود دارد که یکی از آن ها منفعل و مهاجم بودن است. یعنی در این حالت شما سعی می کنید گفت و گویی با همسرتان نداشته باشید و پرخاشگری را جایگزین ارتباط سالم می کنید ولی انجام این کار برای فردی که خیانت کرده جای توجیهی ندارد و عصبانیت به او بسیار اشتباه است. انجام این دو حالت یعنی صحبت نکردن و یا اعمال خشونت و عصبانیت هیچ کدام راه خوبی نیست و به هیچ وجه توصیه نمی شود.

دروغ گفتن را کنار بگذارید

دروغ گفتن به او زمینه را برای عدم اعتماد و اطمینان فراهم خواهد کرد. به هر سختی که باشد سعی کنید همیشه صادق باشید و در بلند مدت انجام این کار باعث خواهد شد که همسرتان ببیند برای رابطه تان و ایجاد اعتماد در تلاش هستید و همچنین با او صادقید. ایجاد اعتماد دوباره شاید سخت به نظر برسد اما باید برای آن تلاش کنید زیرا که بسیار مهم است و بئون اعتماد نمی توان در هیچ رابطه ای به نتیجه ی مطلوب رسید.

مراحلی که بعد از آشکار شدن خیانت افراد آن ها را طی می کنند چیست؟ 

بعد از افشای خیانت ، زوجین به شدت دچار هیجان های منفی می شوند . احساسات شدید مختلف مانند خشم ، عصبانیت ، نگرانی ، استرس ، افسردگی و .... به سراغ فرد می آید . و در آن شرایط ، ابتدا باید کار هایی انجام دهند که این هیجان های منفی کاهش پیدا کند در مرحله ی بعد حل مسئله باید انجام شود یعنی  

بر اساس مطالعات مشاوره پیش از ازدواج در رابطه با مشکل به وجود آمده صحبت می کنند و در ارتباط با ماندن و ادامه و حفظ ازدواج و یا طلاق و جدایی تصمیم می گیرند.  البته که هر دو طرف دچار نگرانی هایی خواهند بود و این می تواند فشار بسیار زیادی را به هر دو  فرد وارد کند و فقط با کمک مشاور می توانند این مراحل را پشت سر بگذارند و در مر حله ی بعد باز سازی رابطه است که بعد از خیانت کار ساده ای نیست . اما ویران کردن آن هم کمکی به حال شما نخواهد کرد . باید به خودتان زمان بدهید و آن چه که باعث موفقیت آن ها شده است ، کنار گذاشتن احساسات منفی و ایجاد احساسات مثبت و تغییر و مسئولیت پذیری بوده است . برای کسب اطلاعات بیشتر با مراکز روانشناس در ارتباط باشید.

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.